• Augustus Houtsberg

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens

   

 • Augustus Eckeltse Bergen

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Augustus Groote Heide

   

   

   

   

   

   

  Lees het landschap

 • Augustus Gennepse Hei

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, uw bezoek meer dan waard

In verband met de huidige ontwikkelingen van het coronavirus en de maatregelen van de overheid dient u vooraf online een ticket op datum en tijdslot te kopen: https://tickets.kasteeltuinen.nl/nl/tijdsloten/tickets.

Kasteeltuinen Arcen

In 2020 is Kasteeltuinen Arcen geopend t/m zondag 1 november [Op maandag 21 september is Kasteeltuinen Arcen gesloten i.v.m. het evenement Elfia]. Op 18 t/m 20 september is het park alleen toegankelijk met aparte tickets voor Elfia.

 kta HLI 5414
  
De Kasteeltuinen Arcen is onderdeel van Stichting het Limburgs Landschap, meer lees je op de website Kasteeltuinen Arcen en volg de Kasteeltuinen Arcen via facebook van Kasteeltuinen Arcen.
 
Beschermerskorting 2020
  • Donateurs van Het Limburgs Landschap ontvangen 25% korting op de reguliere entree. In verband met de huidige ontwikkeling van het coronavirus en de maatregelen van de overheid dient u vooraf online een ticket op datum en tijdslot te kopen: https://tickets.kasteeltuinen.nl/nl/tijdsloten/tickets [de kortingscode vindt u in het zomernummer van Limburgs Landschap op pagina 28. De korting geldt niet tijdens Elfia (19 en 20 sept), tijdens de avondopenstelling Enchanted Gardens (9 t/m 25 oktober) of in combinatie met andere kortingen]. Korting is geldig vanaf seizoensopening t/m 1 november 2020. Op maandag 21 september is Kasteeltuinen Arcen gesloten i.v.m afbouw van Elfia. Kijk voor de actuele openingstijden www.kasteeltuinen.nl. U dient vooraf een ticket met tijdslot te reserveren.  
   De kortingscode voor Beschermers staat in het kwartaalblad Limburgs Landschap op pagina 28. 
  • Voordelen voor seizoenkaarthouders zijn gratis parkbezoek tijdens reguliere openingstijden en parkeren, 20% korting op de entree voor 1  introducĂ©e [niet tijdens Elfia en avondopenstellingen], 10% korting in de restaurants [m.u.v. alcoholische dranken], 10% korting in de Oranjerie en speciale acties bij partners zoals 50% korting bij GaiaZOO en 25% korting bij Tuinen van Appeltern. Daarnaast krijgt u korting op evenementen zoals Elfia en Enchanted Gardens.

Er op uit