• Februari Arcen

   

   

   

   

   

   

   

   

    

   

  Geleend van onze kinderen

   

 • Februari Fossa Eugeniana

   

    

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens, dicht bij de natuur

 • Februari Dubbroek

   

   

   

   Namens de natuur uw gastheer

 • Februari Exaten

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

Fotoworkshop macrofotografie [volgeboekt]

Van08 september 2019 09:00tot13:00
Categorie: Aanmelden verplicht

Fotoworkshop macrofotografie

Op zondag 8 september [van 9.00 tot 13.00 uur] organiseert Stichting het Limburgs Landschap met natuurfotografen Jan Linskens [https://janlinskens.jimdo.com/ ] en Henk Heijligers [Het Limburgs Landschap] een fotoworkshop in Nationaal Park De Maasduinen met als thema macrofotografie [foto Jan Linskens]. De kosten voor deze workshop bedragen € 24,95 [Beschermers van Het Limburgs Landschap betalen € 17,95], de groep zal uit maximaal 12 personen bestaan. De opbrengst van de workshop komt ten goede aan het beheer in Nationaal Park De Maasduinen.

 

Na ontvangst in de werkschuur van Stichting het Limburgs Landschap zullen door de deelnemers meegebrachte foto'2 [verzoek is dus dat fotografen 1 macrofoto meenemen] bespreken. Daarna volgt een korte uitleg over macrofotografie, maar natuurlijk zal het grootste deel bestaan uit een bezoek aan de fotolocatie op de Dorperheide. We gaan op zoek naar insecten, bloemen of andere details om te fotograferen. Terplekke zullen er tips gegeven worden over hoe een sfeervolle macrofoto gemaakt kan worden. Er wordt afgesloten in de werkschuur waar een aantal gemaakte foto’s, onder het genot van een kop koffie met Limburgse vlaai, worden besproken. 

De cursus is vooral bedoeld voor personen die interesse hebben in fotografie en hun kennis willen uitbreiden [in dit geval met macrofotografie]. Op 27 oktober 2019 volgt een nieuwe fotoworkshop met als thema landschap.

 

Leuke activiteit?

WORD OOK BESCHERMER VAN HET LIMBURGS LANDSCHAP en ontvang al welkomstgeschenk het 416 pagina dikke Uit en thuis bij Het Limburgs Landschap

 

 Icarusblauwtje en echte koekoeksbloem, Foto Jan Linskens.