• September Hamert

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

 • September Goedenraad1

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • September Goedenraad

   

  Lees het landschap

 • September Goedenraad3

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens, dicht bij de natuur

Fotoworkshop Landschapsfotografie

Van27 oktober 08:00tot12:00
Categorie: Aanmelden verplicht
Beschikbare plaatsen:
5 van de 12
Aanmelden

Fotoworkshop landschapsfotografie

Op zondag 27 oktober [van 8.00 tot 12.00 uur] organiseert Stichting het Limburgs Landschap met natuurfotografen Jan Linskens [https://janlinskens.jimdo.com/ ] en Henk Heijligers [Het Limburgs Landschap] een fotoworkshop in Nationaal Park De Maasduinen met als thema landschapfotografie [foto Jan Linskens]. De kosten voor deze workshop bedragen € 24,95 [Beschermers van Het Limburgs Landschap betalen € 17,95], de groep zal uit maximaal 12 personen bestaan. De opbrengst van de workshop komt ten goede aan het beheer in Nationaal Park De Maasduinen.

 

Na ontvangst in de werkschuur van Stichting het Limburgs Landschap zullen door de deelnemers meegebrachte foto'2 [verzoek is dus dat fotografen 1 landschapsfoto meenemen] bespreken. Daarna volgt een korte uitleg over landschapsfotografie, maar natuurlijk zal het grootste deel bestaan uit een bezoek aan de fotolocatie op Landgoed de Hamert. We gaan op zoek naar bijzondere en mooie landschappen om te fotograferen. Terplekke zullen er tips gegeven worden over hoe een sfeervolle landschapsbeeld gemaakt kan worden. Er wordt afgesloten in de werkschuur waar een aantal gemaakte foto’s, onder het genot van een kop koffie met Limburgse vlaai, worden besproken. 

De cursus is vooral bedoeld voor personen die interesse hebben in fotografie en hun kennis willen uitbreiden [in dit geval met landschapsfotografie]. 

 

Leuke activiteit?

WORD OOK BESCHERMER VAN HET LIMBURGS LANDSCHAP en ontvang al welkomstgeschenk het 416 pagina dikke Uit en thuis bij Het Limburgs Landschap

 

Landgoed de Hamert, Foto Jan Linskens. 


Er op uit