• Augustus Gennepse Hei

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

 • Augustus Eckeltse Bergen

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Augustus Groote Heide

   

   

   

   

   

   

  Lees het landschap

 • Augustus Houtsberg

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens

   

Artistiek Heuvelland

Fotograaf Jaap Danhof, samensteller van twee eerdere succesvolle boeken over het heuvelland [Heuvelland, in lijn, licht en kleur en Limburgs Heuvelland, groen genieten in een glooiend landschap], schilder Fred Breebaart en landschapsschilder Ton van Steenbergen hebben al decennialang een intense band met Zuid-Limburg. Die hebben zij onder meer vertaald in vele foto's en kunstwerken. Artistiek Heuvelland is een kunstzinnig en panoramisch impressie van dit voor Nederland unieke landschap. De foto's en kunstwerken worden begeleid door korte inhoudelijke en soms po√ętisch getinte teksten en persoonlijke intermezzo's. Behalve voor het landschap is er ook veel aandacht voor de bijzondere bebouwing die het landschap nog extra specifiek en kleurrijk maakt.
 

De opbrengst van dit boek komt volledig ten goede aan de restauratie van de Hoeve Nieuw Ehrenstein in de Anstelvallei bij Kerkrade.

Afhaal- en verzendprijs: euro 29,95.

U kunt het boek bestellen door het bovenstaande bedrag over te maken op rekening NL 63 ABNA 048.40.74.628 t.n.v. Stichting het Limburgs Landschap te Arcen o.v.v. Artistiek Heuvelland. Vermeld bij uw bestelling adres, postcode en woonplaats.

U kunt 'Limburgs Heuvelland' ook na telefonische bestelling (tel. 077-4737575) ophalen op het kantoor van Het Limburgs Landschap, Rijksstraatweg 1 in Lomm.

Er op uit