• Augustus Groote Heide

   

   

   

   

   

   

  Lees het landschap

 • Augustus Eckeltse Bergen

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Augustus Houtsberg

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens

   

 • Augustus Gennepse Hei

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

Het andere Limburg Cultuurhistorische plekken in het Noord-Limburgse landschap

ournalist en streekbewoner Twan Mientjes heeft de afgelopen jaren een groot aantal bijzondere plekken in Noord-Limburg bezocht en er sfeervolle reportages over gemaakt. In de series Markant Restant [1993], Verborgen Verleden [2000], Zomeren [2001] e
n Langs De Maas [2001] werden de artikelen begeleid begeleid door prachtig fotomateriaal. Door de artikelen werden onbekende Noord-Limburgs plekken door velen herontdekt. Ze zijn nu verzameld in een fraai vormgegeven boek. Daarmee komt de landschappelijke rijkdom van dit deel van de provincie passend tot uiting. Voor velen is Limburg synoniem met Zuid-Limburg. Dit boek laat op een aantrekkelijke manier zien hoe waardevol dat 'andere' Limburg is. Een boek met mooie teksten en prachtig fotomateriaal. Heerlijk om te lezen en tegelijkertijd een inspriratiebron om buiten bijzondere plekken te ontdekken.

Afhaalprijs: euro 9,95 [inclusief verzendkosten euro 13,45].

U kunt het boek bestellen door het bovenstaande bedrag over te maken op rekening NL 63 ABNA 048.40.74.628 t.n.v. Stichting het Limburgs Landschap te Arcen o.v.v. Het andere Limburg. Vermeld bij uw bestelling adres, postcode en woonplaats.

U kunt 'Het andere Limburg' ook na telefonische bestelling (tel. 077-4737575) ophalen op het kantoor van Het Limburgs Landschap, Rijksstraatweg 1 in Lomm. U bespaart dan euro 3,50 portokosten.

Er op uit