• Augustus Groote Heide

   

   

   

   

   

   

  Lees het landschap

 • Augustus Houtsberg

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens

   

 • Augustus Gennepse Hei

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

 • Augustus Eckeltse Bergen

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

Limburgs Heuvelland | Groen genieten in een glooiend landschap

Een boeiende en gevarieerde fotoverzameling van Nederlands bekendste beekdallandschap. Jaap Danhof heeft met liefde tijdens een groot aantal wandelingen, fraaie landschappen en karakteristieke monumenten vastgelegd. Een aantal panoramafoto's complementeert het geheel tot een insprirerende beeldrapportage, waaruit grote betrokkenheid blijkt bij dit specifiek Zuid-Limburgs landschap.

Die betrokkenheid spreekt ook uit de begeleidende teksten die soms met een knipoog zijn opgeschreven, maar altijd getuigenvan een grote interesse voor het landschap en de cultuur van het Heuvelland.

De opbrengst van dit boek komt ten goede van de restauratie van de in 2008 door de Stichting het Limburgs Landschap aangekochte Volmolen Frankenhof, gelegen tussen Holset en Vaals.

Afhaalprijs: euro 22,45 [inclusief verzendkosten euro 29,95].

U kunt het boek bestellen door het bovenstaande bedrag over te maken op rekening NL 63 ABNA 048.40.74.628 t.n.v. Stichting het Limburgs Landschap te Arcen o.v.v. Limburgs heuvelland. Vermeld bij uw bestelling adres, postcode en woonplaats.

U kunt 'Limburgs Heuvelland' ook na telefonische bestelling (tel. 077-4737575) ophalen op het kantoor van Het Limburgs Landschap, Rijksstraatweg 1 in Lomm. U bespaart dan euro 7,50 aan portokosten.

Er op uit