• Juli Curfsgroeve

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees het landschap

 • Juli Hamert

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

 • Juli Boshuizerbergen

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Juli Sarsven

   

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

Coronavirus

Het Limburgs Landschap cancelt excursies en vrijwilligersactiviteiten vanwege het coronavirus

Vanwege de huidige ontwikkelingen van het coronavirus is Stichting het Limburgs Landschap genoodzaakt om in ieder geval tot 1 september alle excursies en activiteiten af te gelasten. Hiermee volgen wij de maatregelen van het kabinet op.

Wekelijks vinden er excursies en groenactiviteiten plaats om mensen te laten genieten van ons Limburgs landschap. Gezien de huidige ontwikkelingen van het coronavirus is het niet verantwoord om onze activiteiten door te laten gaan. We hopen na deze uitbraakperiode iedereen weer mogen verwelkomen tijdens onze activiteiten. 

Volgens de richtlijnen van het RIVM is het nog wel mogelijk om naar buiten te gaan voor een ommetje of wandeling. Buiten een wandeling maken doet goed, juist in deze onzekere tijden. Dus ga lekker een frisse neus halen en geniet van het ontluikende voorjaar. Volg de maatregelen van het kabinet hierbij natuurlijk wel in op, blijf thuis bij klachten en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. 

 

Sommige molens zijn wel open voor bezichtigingen. Activiteiten zullen echter zoveel mogelijk buiten plaats vinden.  

Parkeerplaatsen 

In Midden-Limburg is de parkeerplaats bij de Oolderplas afgesloten.

De parkeerplaats van Landgoed de Hamert aan de walbeckerweg (P2) is afgesloten. P1, de parkeerplaats bij Jachthut op den Hamer op de Twisteenerweg blijft wel open. 

Er op uit