• September Goedenraad1

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • September Goedenraad

   

  Lees het landschap

 • September Goedenraad3

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens, dicht bij de natuur

 • September Hamert

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

Beschermersrondleiding Nieuw Ehrenstein

Nieuw Ehrenstein in Anstelvallei
Exclusieve opening voor Beschermers
 

In 2015 nam Stichting het Limburgs Landschap van de Gemeente Kerkrade de Anstelvallei, inclusief Hoeve Nieuw Ehrenstein over (foto Jacques Peeters). De afgelopen jaren is er heel veel gebeurd en de eerste fase van het omvangrijke renovatieproject is gereed. Hoogtijd om ook onze Beschermers tijdens een exclusieve rondleiding kennis te laten maken met een van de best bewaarde geheimen van Zuid-Limburg.

Anstelvallei pan JacquesPeeters 

BRASSERIE NIEUW EHRENSTEIN

In oktober 2019 opent Brasserie Nieuw Ehrenstein (Nieuw Erensteinerweg 5, 6468 PD Kerkrade). De voormalige pachterswoning en koeienstallen zijn omgebouwd tot een sfeervolle horecalocatie waar u kunt rekenen op een gastvrij en gezellig onthaal, bijvoorbeeld op het panoramisch terras met weids uitzicht over de Anstelvallei.

 

EXCLUSIEVE OPENING VOOR BESCHERMERS

Speciaal voor u als Beschermer van Stichting het Limburgs Landschap heten wij u op zaterdag 9 november welkom voor een exclusieve rondleiding door en rond de Hoeve Nieuw Ehrenstein, inclusief de Villa [zie aanmelden exclusieve rondleiding]. Na de excursie kunt u op eigen gelegenheid Brasserie Nieuw Ehrenstein bezoeken of een rondwandeling door de Anstelvallei maken. 

 

AANMELDEN EXCLUSIEVE RONDLEIDING

Beschermers van Het Limburgs Landschap kunnen gratis deelnemen aan deze excursie en daarvoor tickets bestellen [maximaal 2 personen per donateurspas] voor zaterdag 9 november om 12.00 uur, 12.30 uur, 13.30 uur, 14.00 uur en 14.30 uur. [klik op tijdstip om aan te melden].

Leuke activiteit?

WORD OOK BESCHERMER VAN HET LIMBURGS LANDSCHAP en ontvang als welkomstgeschenk het 416 pagina dikke Uit en thuis bij Het Limburgs Landschap 

Er op uit