• Juli Boshuizerbergen

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Juli Curfsgroeve

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees het landschap

 • Juli Sarsven

   

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Juli Hamert

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, uw bezoek meer dan waard

Vanaf vrijdag 22 mei is Kasteeltuinen Arcen weer geopend! In verband met de huidige ontwikkelingen van het coronavirus en de maatregelen van de overheid dient u vooraf online een ticket op datum en tijdslot te kopen: https://tickets.kasteeltuinen.nl/nl/tijdsloten/tickets.

Kasteeltuinen Arcen

In 2020 is Kasteeltuinen Arcen geopend van vrijdag 22 mei t/m zondag 1 november [Op 18 en 21 september is Kasteeltuinen Arcen gesloten i.v.m. het evenement Elfia].  

 kta HLI 5414
  
De Kasteeltuinen Arcen is onderdeel van Stichting het Limburgs Landschap, meer lees je op de website Kasteeltuinen Arcen en volg de Kasteeltuinen Arcen via facebook van Kasteeltuinen Arcen.
 
Beschermerskorting 2020
  • op vertoon van de donateurspas krijgen alle gezinsleden korting op de reguliere entree [€ 12,50 ipv € 17,50 p.p.| kinderen 4-17 jaar € 6,25 ipv € 8,75 | korting geldt niet tijdens Elfia (19 en 20 sept), tijdens de avondopenstelling Enchanted Gardens (9 t/m 18 oktober) of in combinatie met andere kortingen]. Korting is geldig vanaf seizoensopening t/m 1 november 2020. Op vrijdag 18 september en maandag 21 september is Kasteeltuinen Arcen gesloten i.v.m op- en afbouw van Elfia. Kijk voor de actuele openingstijden www.kasteeltuinen.nl 
   De kortingscode voor Beschermers staat in ons kwartaalblad Limburgs Landschap dat verschijnt rond 23 juni.  
  • Voordelen voor seizoenkaarthouders zijn gratis parkbezoek tijdens reguliere openingstijden en parkeren, 20% korting op de entree voor 1  introducée [niet tijdens Elfia en avondopenstellingen], 10% korting in de restaurants [m.u.v. alcoholische dranken], 10% korting in de Oranjerie en speciale acties bij partners zoals 50% korting bij GaiaZOO en 25% korting bij Tuinen van Appeltern.

Er op uit