• Augustus Houtsberg

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens

   

 • Augustus Gennepse Hei

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

 • Augustus Eckeltse Bergen

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Augustus Groote Heide

   

   

   

   

   

   

  Lees het landschap

Voor u als Beschermer

Indien u Beschermer bent van Stichting het Limburgs Landschap [of minimaal 2 jaar Beschermer wordt] ontvangt u bij boeking van een van de onderstaande vakantiewoningen 5% korting op de kale huursom. U dient tijdens uw boeking te vermelden dat u Beschermer bent van Het Limburgs Landschap:

Meer informatie over de verhuur vindt u bij Beaujean Vacances.

Stichting het Limburgs Landschap is bezig om nog meer vakantieverblijven te realiseren; in de Frankenhofmolen bij Vaals en in boerderij de Koningshof bij Montfort worden momenteel vakantieverblijven ingericht.

Naast het Limburgs Landschap hebben diverse andere provinciale landschappen ook een aantal vakantiewoningen te huur. De 12Landschappen, een samenwerkingsverband van de twaalf provinciale Landschappen, heeft al haar vakantieverblijven gebundeld op de website inhetlandschap. Ook hier krijgt u als Beschermer van Het Limburgs Landschap 5% korting.

5% Beschermerskorting

Indien u één jaar of langer Beschermer bent van Stichting het Limburgs Landschap ontvangt u bij boeking van een van de onderstaande vakantiewoningen 5% korting op de kale huursom. U dient tijdens uw boeking te vermelden dat u Beschermer bent van Het Limburgs Landschap:

 

Vakantie boeken?

Meer informatie over de verhuur of het boeken van de bovenstaande vakantiewoningen: Beaujean Vacances, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | telefoon 043-4559075

Er op uit